Tuesday, June 06, 2006

Hurramegrundt!

Helsedirektoratet har foreslått å gjøre angrepillen tilgjengelig på matbutikken. Fantastisk er den første tanken som slår meg. Angrepillen må taes innen 72 timer, men bør taes innen 12 timer. At den er så lett tilgjengelig som mulig må ta være et viktig poeng. Kanskje vi til og med skulle gjøre det mulig å kjøpe den på bensinstasjonen?

I Lillehammer har vi nok tenåringsmødre fra før, tenkt om vi ikke hadde hatt retten til å ta abort eller bruke en angrepille? Jeg meiner ikke å si at tenåringsmødre er negativt, men at jenter som ikke ønsker å bli mødre for all del må få slippe det.

Så kommer KrF på banen. I følge dem det å selge en slik pille i matbutikken fryktelig farlig. Ja for all del, tenk på alle de stakkars jentene som er så heldige at de i stedet risikerer å gå igjennom en abort. Nei forresten, KrF er jo i mot dette og.
Hadde vi alle vært gode kristne mennesker og gjort som KrFerne; venta med å pule til vi hadde gifta oss kunne jo detta funka fint, men beklager. Ungdommer har det gøy med hverandre og vi har sex. Det er en realitet vi er nødt til å leve med. Hvorfor ikke da gjøre det lettere å forhindre vonde og vanskelige situasjoner? For hvis noen er så freidige å tro at jenter tar lett på å gjennomføre en abort, eller at angrepillen er det mest brukte prevensjonsmiddelet, må de ta en ny runde med seg selv!

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.